Searching...
luni, 29 iulie 2013

Tableta Smailo Web Energy 7

23:47
Tablete ieftine

Tableta Smailo Web Energy 7 este o tableta ieftina convenabila pentru toti consumatorii de media digitala care isi doresc un gadget nou dar sunt limitati de buget. Poate fi alegerea perfecta pentru prima ta tableta, cadou pentru copilul tau plin de creativitate si neastampar sau adolescentul curios si avid de informatie.
Cu un ecran de 7” si cantarind doar 350 grame, tableta Smailo este suficient de usoara pentru a fi tinuta confortabil intr-o singura mana si indeajuns de mare ca sa poti scrie fara sa folosesti un stylus. O poti transporta cu usurinta in poseta, servieta sau rucsac si te bucuri de Internet, retele sociale, conversatii online cu prietenii, jocuri, filme si videoclipuri oriunde te-ai afla: la scoala, la mall, in parc sau la o intalnire cu prietenii.  In format Landscape scrii cu usurinta mailuri, mesaje, te joci si vezi filme sau clipuri video pe YouTube. In format Portret, tableta poate fi folosita cu incredere ca un e-reader pentru carti, ziare si reviste in format electronic. Pasionatii de lectura se pot bucura de una dintre cele mai apreciate aplicatii de carti electronice, Aldiko Book Reader, o adevarata biblioteca digitala cu zeci de mii de  titluri, care vine preinstalata pe tableta.
Ecranul capacitiv multi touch recunoaste pana la 5 atingeri simultane, oferind o interactiune exacta si fluida cu tableta si o experienta placuta in momentul navigarii pe internet si a jocurilor. 
Cu un procesor Allwinner A13 Cortex A8 de 1.2GHz, memorie de 512MB si spatiu de stocare de 8GB, tableta Smailo Web Energy 7 este pregatita sa faca fata tuturor activitatilor zilnice ale unui surfer de Internet: iti verifici rapid mailul, iti actualizezi statusul pe Facebook, postezi imagini de la ultima petrecere sau iesire cu gasca de prieteni, vezi ultimul videoclip al trupei preferate pe YouTube. Camera web frontala de 0,3MP este recomandată pentru apelurile video prin serviciile VoIP cum ar fi Skype sau Yahoo Messenger.
Cunoscut si sub numele de Ice Cream SandwichAndroid 4.0, sistemul de operare open source al gigantului Google, adaptat pentru dispozitivele mobile cu ecrane tactile, iti garanteaza lucrul in regim multitasking. Treci de la o aplicatie la alta cu o simpla miscare de deget si ai posibilitatea de a inchide orice aplicatie ramasa activa printr-un simplu swipe spre dreapta/stanga. In plus, poti sa-ti personalizezi tableta dupa bunul plac: fie ca iti schimbi doar imaginea de fundal, iti gestionezi fisierele in directoare sau adaugi widget-uri care te ajuta sa gasesti anumite informatii fara a mai fi nevoit sa deschizi aplicatiile.
Tableta Smailo Web Energy 7 vine cu o serie de aplicatii preinstalate (browser, calculator, calendar, Gmail, player video si audio) iar accesul la Google Play Store iti garanteaza deschiderea spre o lume intreaga de aplicatii. Peste 600000 de jocuri, aplicatii de stiri, retele sociale sau unelte de productivitate asteapta sa fie descarcate si utilizate.
Odata conectata la orice retea WiFi disponibila, tableta iti permite sa iti verifici emailurile oricand vrei. Poti sa configurezi mai multe conturi de email, oferind posibilitatea fiecarui membru al familiei sa aiba acces usor si rapid la propriile mesaje. Varianta gratuita a aplicatiei Documents to Go preinstalata ofera suport pentru vizualizarea si editarea fisierelor Microsoft Word, Excel, PowerPoint. Fisierele pot fi transferate cu usurinta prin intermediul unui card microSD sau a unui memory stick.
Cablul mini-USB OTG inclus este ideal pentru a conecta tableta la un modem 3G, mouse, memory stick, husa cu tastatura si alte dispozitive care te vor ajuta sa ramai productiv chiar daca nu esti la birou.  

Tableta Smailo Web Energy 7


PRET: 296.10 lei
Click pe butonul de mai jos pentru mai multe detalii.
tableta ieftina
Postare mai nouă
Previous
This is the last post.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu